top of page

Actuele projecten

KNSTHardt

KNSTHardt

Hardt geeft jonge makers de kans hun werk te delen met publiek. De bezoekers worden met een koptelefoon op het hoofd meegenomen in een avontuur vol dans, performances, film en beeldende kunst. Een soundscape leidt de mensen langs betoverende situaties met zeer uiteenlopende, urgente en persoonlijke thema’s.

 

Kom genieten van deze zeer diverse jonge acteurs, dansers, technici en filmmakers!

 

3 en 4 mei 2024, twee shifts per avond.

20.00 en 22.00, bar open 19.30

Locatie:         Papegaaibolwerk 20 Leiden

Prijs:             12,50 jongeren

                    15,- volwassenen

84f91c01-d664-4b9d-8521-6e9c908ac54f.jfif

RAAF

Een gruwelijk geheim uit hun kindertijd heeft vijf jonge mannen voor altijd aan elkaar verbonden. Ze proberen ermee te leven, het te vergeten, te verdringen. Behalve een van hen, Flynn, de manische kunstenaar. Hij wil de rest met de spoken uit het verleden confronteren en lokt ze met smoezen en slinkse verhalen naar zijn atelier. Daar volgt een nacht vol drank en drugs, mysteries worden blootgelegd, de zorgvuldig opgebouwde maskers vallen onherroepelijk af.

 

Deze hallucinerende, filmische voorstelling speelt op een spannende locatie op 23 en 24 augustus 2024. De precieze tijden en locatie volgen nog!

 

Tekst en Regie: Katelijn Udo de Haes

Spel: Yaron Shikma, Thomas Bonarius, Dilen Heemskerk, Stind Sluijter, Coen Seisveld, Adam Hyland.

Nonympho

De actrices van Hardt nemen je mee in alle uithoeken van hun ziel.

Ze zijn sterk, kwetsbaar, stoer en confronterend. Ga mee in dit korte maar overweldigende avontuur over alles wat bij vrouwelijke seksualiteit komt kijken.

Hardt meisjes Chaja Girard, Maartje Braakman en Lisa Frederiks spelen in deze fysieke en visuele theater installatie onder regie van Katelijn Udo de Haes.

Deze voorstelling gaat zeker nog gespeeld worden, zodra we weten waar en wanneer volgt alle info!

fd63c8a3-87e8-4857-a8cf-c0d9f404215e.jfif
bottom of page